Kursuskalender

Åbne arrangementer på Eagleroad 2018:

 

August 19 2018:) Yopida MindBodySoul Weekend

Kom med på en rejse gennem krop & sind, en sanseoplevelse, ren nydelse og velvære. Mærk glæden ved at ‘vække kroppen’, din indre styrke, skabe flow og ny energien. Dit humør løftes, dit hjerte blomstre og sindet smiler mens kroppen jubler.
YOPIDA workshop er først en fysisk workshop hvor kroppen trænes igennem ved brug af yoga, pilates og dans. Denne træning afsluttes med en super lækker nærende guidet meditation til både sind, krop og sjæl. Herefter, en pause med lette sunde nærende snacks og læske. Workshoppen afsluttes med et doTerra foredrag og workshop i aromaterapiens univers og dets utallige gaver. Du vil få muligheden for at snuse, dufte, spørge og suge til dig af alt det gode doTerra’s olier samt andre produkter har at tilbyde. Og hvis du forelsker dig i doTerra’s olier får du så også her mulighed for at bestille dine egne.
Denne dag er for alle. Ingen forrige træning er nødvendigt. Bring blot yogamåtte, lysten til at nærer og forkæle dig selv i smukke omgivelser og skøn energi.

Dato:August 19 2018
Tidsrum: 12-17
Pris: 249,-
Skriv og meld dig til på www.yopida.com, skrev en besked under ‘contact’.

August 2018. 24-26. The First Fire with WindEagle

Med forbehold for ændring af tema.

Lineage Keeper of an ancient body of Self Knowledge and Earth Wisdom Teachings.

An ancient story tells us that four tribes of the first peoples were given original teachings from the Creator, each with instructions that they go their separate ways. They traveled to the four directions to develop and grow the teachings they were given. They were told sometime in the future there would come a time for them to return, to bring the teachings back to the hoop, to make the wholeness, to mend the hoop.

We live in that time, a time for the people to come together once again, to find and remember our oneness, to celebrate our diversity, to own our original power and to live our potential. Sitting at the First Fire is the birthright of each human and where we need to begin.

In this ceremony, we will Sit at the First Fire. It is there we will remember our true nature as keepers of the First Fire and will find our place in the Sacred Hoop once more. We invite you to come to sit in a Council of Elders as we draw upon ancient wisdom to see into the teachings of the past to inform ways to create a future that celebrates all life.

Where: Eagle Road, Krogdalsvej 10 8660 Skanderborg, Jylland. Website: www.eagleroad.dk
Time: Begins at 15:00 on Friday and completes at 15:00 on Sunday
Tuition: $225,00 – paid to: Ehama Institute www.ehama.org/payment.php
Lodging and Meals: DKK 1.100,00 paid to: Merkur Bank 8401 1520289
To register: Contact Johanne at eagleroad@eagleroad.dk

Tilmeld dig eventen på facebook.

Sep 2018: (22 sep.2018) Into being - en dag i væren for kvinder - et miniretreat.

Har du “travlt” med at være stærk?….dygtig?…..god? Og er du eksistentielt TRÆT? Sådan behøver det ikke at være! Der er andre meget mere berigende ‘gear’ at køre livet i. Jeg har skræddersyet en dag, som skal hjælpe dig med, at lave et indre skift til et mere bevidst, rolig og nærværende måde at leve dit liv på, og en forhåbentligt mere mening, og glædesfyldt hverdag. Vi kommer til at lave: – Mindfulness i naturen- at forbinde dig med naturen, på en måde, som du kan bruge til, at berolige dit nervesystem, og få jordforbindelse. – Indre øvelser- at mærke dig selv, og blive bevidst om hvilke uhensigtmæssige programeringer du har med dig i din underbevidsthed, som gør det så svært at tillade dig selv at give slip og bare være til. – Kropsbevidsthed- at mærke,og lytte ind til, kroppen igennem mindfulness,restorativ yoga og blid bevægelse og dyb afspæning. – Deling- at kunne udtrykke og formidle din virkelig på en autentisk og tryg måde. – Meditation og mindfulness- at stilne tankerne og være lige her og nu, og kunne se alt det smukke.

Dato: 4 August

Sted: Eagleroad Skanderborg

Pris: 1000 kr. /700 kr. for ledige, pensionister, studerene og enlige forsørgere.
Tilmelding til Rebecca Burr: send en sms på tlf 28204762
Du kan også trykke deltager på facebook så i kan se hvem der kommer J her:

https://www.facebook.com/events/396374014106701/

 

September 2018: (29-30 sep. 2018) Udesidning og svedehytte, talkingcircle. Fordybelsesweekend

Fordybelsesweekend med udesidning og svedehytte, talkingcircle og trommerejser.
29-30 September

Vi inviterer til 2 dage med fokus på selvkærlighed og sjælens kald
På denne retrete vil vi søge ind til kernen i vores væren og spiritualitet og benytte urgamle teknikker til at træde mere ind i vores kraft og stå/gå stærkt på vores egen sti.
Sammen skaber vi en magisk cirkel af nærvær og livskraft og frihed til at være den vi er.

Vi mødes Lørdag kl. 10.00 og starter med at lande i cirklen og skabe et trygt og nært fundamant samt gør vores intention klar og tydelig.
Vi bygger sammen et alter op og en god kraftfuld base til at arbejde ud fra.

Herefter laver vi en trommerejse
I frokostpausen finde alle sit sted at side i dalen så det er på plads inden svedehytteceremonien.

Efter frokost gør vi klar til svedehytteceremonien som vil rense os og bringe os ind i en dyb forbindelse til moder jord og vores hjælpere.

Fra ca 18 til 20 tiden gør vi klar til selve ude-sidningen som foregår i dalen.
Når alle er klar går vi i dalen og alle finder sit sted at sidde natten over.
At sidde ude i naturen i sin helt egen kraft og energi skaber en dyb forbundethed med både naturen i os og omkring os.
Ca 1 time efter solopgang vil i blive hentet bragt tilbage i stilhed og vi samles igen på Eagleroad i et stille rum hvor i langsomt kommer tilbage og integrerer oplevelsen med tid til egen refleksion og evt at skrive oplevelser eller nye aftaler med jer selv ned.

Herefter er der morgenmad og vi samles igen i cirklen og deler det i har lyst til at dele.
Vi slutter ved middagstid med en lille integrations-meditation.

Udesidning er et kraftfuldt og urgammelt ritual som er brugt af naturfolk over hele verden. Ofte i forbindelse med overgange eller når man som ung skulle finde sin kraft, sin rolle og sine gaver til stammen og fællesskabet. Udesidningen er også enormt kraftfuld til at søge efter svar og hjælp i livet når vi står ved en skillevej eller har brug for støtte, vejledning, kraft, mod, osv.

Pris 1150 kr. pr deltager incl lette anretninger.
Ceremoniholder er Johanne og du tilmelder dig her: http://www.eagleroad.dk/tilmelding-til-kurser/

Oktobr 2018 (6-7 okt. 2018): Weekendkursus / Forberedelse til Ungdomsceremonier / overgangritual fra barn til ung


 Weekendkursus / Forberedelse til Ungdomsceremonier / overgangritual fra barn til ung

For unge piger og drenge ml. 13 og 16 år der ønsker at fejre denne overgang.

Evt. som tillæg eller alternativ til den kirkelige konfirmation.
Til dig der ønsker at dit barn lærer sig selv bedre at kende, får vendt begreber som tro, personlig kraft, værdier og grænser, etik, drømme, sundhed, udvikling, symboler, spiritualitet, samfund, samt udfordringer ved at være teenager og mod til at stå frem som den de er og fejre overgangen ml. barn og ung.

Pris. 950 kr pr barn.
Aldersgruppe: 12-16 år.

Tilmelding kan ske via tilmeldingsformularen

Se mere om arrangementet på vores Se mere om arrangementet på facebook her.

Okt 2018:(13-14 okt. 2018): Livsnavigation ud fra indiansk spiritualitet og visdom med Jerry Dunson Buffalospirit fra New Mexico

Livsnavigation ud fra indiansk spiritualitet og visdom med Voice dialog metoden. Hvem styrer dit liv? Et kursus om rejsen ind til dit center.

For sidste gang i år gæster Jerry Dunson kursuscentret Eagleroad, med sin indianske visdom med konkrete redskaber.

For at være i stand til at træffe sunde beslutninger, må vi finde ind til vores center. Vi er ofte styret af delpersonligheder som gør at vi ikke altid er så frie som vi tror. Når vi anerkender og lytter til alle de sider og aspekter af os selv, der bevidst og ubevidst træder ind i en given situation, kan vi træffe beslutninger ud fra vores center og ikke ud fra gamle mønstre og overbevisninger. Herved kan vi udleve vores potentiale og leve vores liv i mere overensstemmelse med vores formål, kraft og sandhed. Vi lever i en verden af dualitet og polariteter og ofte viser det sig at vi overser muligheden for at forstå mekanismer og delpersonligheder i os, og forstå hvor de kommer fra så de kan ses i det lys de skal, i stedet for at styre vores liv. En delpersonlighed kan f.eks være, automatreplikker, indlærte overbevisninger, at tale ud fra frygt, angst, mindreværd og beskyttelsesmekanismer der ikke har den forventede effekt.

Jerry arbejder både shamanistisk, terapeutisk og giver mulighed for individuel coaching i gruppen som en del af workshoppen. Jerry er nevø af Bear Heart, som var forfatter til bogen Vinden er min moder. Jerry har mange års erfaring som terapeut og spirituel leder og med sin dybe indsigt og lyse humoristiske sind guider han os trygt til healing og styrke.

Læs mere om Voice Dialog her

Prisen på workshoppen er 2000 kr. inkl. sund forplejning og overnatning. 
Pris 2000 kr. betales til Eagleroads konto 8401 0001520289. Senest 7. oktober 2018. Skriv venligst ‘JDB Oktober’ ved betaling.

Der er begrænset antal pladser, så det går efter først til mølle princippet. Tilmeld dig her

Workshoppen starter lørdag kl 10.00, og slutter søndag kl 16.00
Det vil foregå på engelsk.
Medbring selv, dyne/pude, mv.. Tæppe, skrivegrej, og behageligt tøj til inde og ude.

Tjek også Facebook her

Okt 2018: Spirituelt mentorforløb kun for piger fra 12-16 år

Opstart Okt. 18 (og hver 2 Torsdag) fra kl. 17.00 til 20.00

Ønsker du at lære dig selv bedre at kende, få vendt begreber som tro, personlig kraft, værdier og grænser, etik, drømme, sundhed, udvikling, symboler, spiritualitet, samfund, udfordringer ved at være teenager og mod til at stå frem som den du er med større selvværd og gennemslagskraft, så se her. På disse 3 aftener vil vi bruge tiden sammen på trommerejser, finde ind til en spiritual indsigt og naturforståelse. Som ung dukker der mange eksistentielle spørgsmål op omkring livet. Vi møder de unge der hvor de er, og udfordrer dem til at forholde sig til dem selv og deres konstruktive tro, værdier og drømme i livet. 

Pris 500 kr. samlet for alle 3 gange. Betales ved fremmøde.

Skriv gerne en email til eagleroad@eagleroad.dk . Hvis det har interesse, så samler vi et hold.

Forløbet foregår på Eagleroad og i naturen omkring.
Adresse: Krogdalsvej 10, 8660 Skanderborg.

Oktober 2018: (d 26-28 okt, 2018)Shamans Oracle with Caroline Carey

The Shamanic Journey is an ancient practice which connects us to the Spirit world.

The Shamanic journey offers us a way to seek guidance and support in our daily lives, connecting us to the Spirit World of power animals, guides, allies and guardians. The Shamanic journey is an ancient practice which connects us to the Spirit World.

We aim for this work to be body centered and in this particular gathering it will be used with dance, movement, as well as by sitting down or lying down. We may find ourselves speaking or singing telling stories and finding new poetry.

Kurset foregår på Eagleroad kursuscenter, krogsdalsvej 10, 8660 Skanderborg

Pris: 2400,- incl. Overnatning og forplejning.

For more info: http://www.Eagleraod.dk/ og http://www.middleearthmedicine.com/workshops/the-shamans-ora  og på facebook her her.

Dec 2018:(1-2 dec. 2018) Trommekursus med Jerry Dunson Buffalospirit

Byg din egen tromme over en weekend.

Prisniveao 25-2700 kr. Incl. materialer, undervisning, ceremoni, mad og overnatning.

(mere info kommer senere)

September 22. Walking the wheel of the year with Emma Jane

 Walking the wheel of the year with Emma Jane

Walking the wheel of the year is a personal development program inspired by 8 ancient celtic spiritual festivals which honour the turning of the seasons. By connecting with the land’s energy nature becomes our mirror reflecting and inspiring our own personal growth. In each of the workshops you will experience reconnection with the earth, personal growth, crafting, a shamanic journey, and a ceremony to honour the earth and yourself.

By working in a close group you will develop supporting friendship from like minded people who are dedicated to their dreams.

When you join the wheel of the year you sign up for 8 sessions throughout one year.

Teaching is in English, however Danish explanation can be arranged.

For more information contact Emma-Jane +45 2867 3643 or email re.rootej@gmail.com

Find us on Facebook at Re:root

Infodag

https://www.facebook.com/events/165447307445451/

Dato ikke fastlagt: Fødselsindsigt for gravide med Jordemoder og Duola

Har du et ønske om at føde dit barn så naturligt som muligt?
Mangler du input til, hvordan dette bliver muligt og hvilke alternative metoder, der kan anvendes undervejs?
Har du brug for at blive styrket i at træffe dine egne valg for dig, dit barn og din fødsel?

Så tag din partner under armen og kom til fødselsforberedende workshop i rolige omgivelser på Eagleroad.

Udgangspunktet for dagens workshop er naturlig graviditet og fødsel, og målet er at give jer indsigt i det fulde informerede valg og jeres rettigheder og valgmuligheder i fødslen af jeres barn.
Vi giver jer redskaber og viden til at lære at stole på kvindens indre urinstinkter, og I får en indsigt i kvindens naturlige evne til at føde selv.
Vi arbejder ud fra et holistisk livssyn og workshoppen er en blanding af fysiske øvelser, visualisering, meditation, oplysning, samtale og deling.
Når dagen er omme, vil I gå derfra med et lille hæfte med de ting, vi har arbejdet med, bl.a. jeres personlige fødeplan med bekræftelser for både graviditet og fødsel.
Dagen er selvsagt for gravide gudinder, og partnere er selvfølgelig meget velkomne!

Pris
Gravide 850 kr.
Studerende el. ledige 600 kr.
Partnere/ledsagere 350 kr.

Prisen inkluderer økologisk kaffe, the, kage og frugt, dog skal I selv medbringe en madpakke til frokost.

Dato ikke fastlagt: Yoga med Adora Hazen

Åbent hold på Eagleroad. Pris 60 kr. pr. gang til underviser Adora Hazen.

Igennem yogaen søger vi at skabe en balance mellem krop, sind og sjæl. Yoga bliver ofte forbundet med de fysiske stillinger, men er i ligeså høj grad en spirituel praksis henimod et liv i større balance. Undervisningen tager udgangspunkt i Iyengar-yogaen og dans, meditation, åndedræts- og energiøvelser vil også være en del af programmet.

Du kan også blive en del af gruppen på Facebook her >>

 

Dato ikke fastlagt: The Miracle of Love – Healing Retreat.

The Miracle of Love – Healing Retreat.

Med Stine Stølsved Christoffersen og Padam Christo Blaak

“The Miracle of Love”  Healings Retreat.

Du inviteres  til to hjerteåbnende dage med meditation, åndedræts- og energiøvelser inspireret af Bob Moore, krystaller, yoga og forskellige former for healing med hjælp fra den åndelige verden.

Er du klar til at tage det næste skridt i dit liv?
Retreatet er for dig, der ønsker at tage et kvantespring.
For dig som ønsker en bevægelse fra stress til stilhed og tillid, fra selvsabotage til selvkærlighed, fra kontrol til flow og frihed, fra pligt til passion, fra frygt til kærlighed. På Retreatet arbejder vi med healing på det fysiske, det mentale, det følelsesmæssige og det spirituelle plan.
Vores erfaring er, at det hele hænger sammen. Du vil blive guidet til at identificere og slippe gamle mønstre, der ligger til grund for dine udfordringer. Så det liv du drømmer om, kan blive til din virkelighed.

Vi arbejder med forskellige former for healing og meditation, åndedræts- og energiøvelser (bl.a. Bob Moores øvelser), de fem tibetanere og yoga. Nogle af teknikkerne/øvelserne kan praktiseres derhjemme efter kurset for at understøtte din proces.

Workshoppen vil være med til at åbne hjertet, og du lærer at kunne genkende Indre Guidance og begynde at elske de ofte smertefulde og ubehagelige sider, vi egentlig helst vil skubbe væk.
Det bliver en rejse, der skaber forbindelse mellem hjerte og hjerne, mellem krop og sjæl. Med udgangspunkt i nu’et og med støtte fra et kærligt og universelt healingsfelt.
Vi inviterer til, at åbne hjertet tilstrækkeligt til at hjælpere fra den Åndelige Verden kan heale det i os, der er klar til at blive transformeret. Åbne for at tillade kærlighedens mirakel.

Vi har begge mange års erfaring med healing, meditation, psykoterapi og undervisning. Det vil være en ære at få lov til at støtte dig i din proces. Vi lover, at det også bliver sjovt og livsbekræftende.

Lørdag d. 7. maj. kl. 10.00-cirka 22.00
Søndag d. 8. maj kl. 8.00-17.00

Pris: kr. 2.500 kr.

Tilmelding: Stine Stølsved Christoffersen, Tlf. 29 43 35 02 / info@stinechristoffersen.dk

                    Padam Christo Blaak, Tlf. 50 80 40 01 / mail@padam.dk 

Se mere om arrangementet på vores Facebook

 

Dato ikke fastlagt: A healing journey to the self med Wind Eagle fra New Mexico

We walk on the earth each day of our lives. We become so accustomed to this earth walk, at times we forget it is a sacred walk and we lose a sense of balance and harmony within. Then the walk becomes a struggle and we can get lost in the maze… wondering where we left the path or even if there is one.

The ancient understanding is that when something is out of balance, rather than consider it is bad or wrong or apply judgment to it, we just ask what is needed to bring it back into balance? When we ask the question, we have already begun the healing.

Fredag kl.13.00 til søndag kl. 16.00.

Prisen er 2.400,- kr. inkl. forplejning.

Se mere om arrangementet på vores Facebook.
Tilmelding skal ske via tilmeldingsformularen.

Dato ikke fastlagt: Viljens kraft og Bueskydning med Jazha Bruun/Thunderheart.

Du inviteres til en weekend i viljen og bueskydningens tegn.

Vi kommer til at lave fysiske og mentale øvelser, lære buen at kende – både med og uden pil.

Vi vil åbne ældgamle og samtidig nutidsrelevante værktøjer fra de indianske traditioner, som udspringer af en dybtgående forståelse af det at være menneske, for at komme til en dybere erkendelse af, hvad vilje er og hvordan vi kan komme i kontakt med denne livsskabende kraft og manifesterer den.

Dato ikke fastlagt: Spirituel stemmeworkshop med Louise Svane

Aften arrangementet starter kl.18.30 til 21.30.
Workshoppen er for dig, som ønsker at få kendskab til stemmens mange healende muligheder, og få teknik til, at synge endnu mere ubesværet og klangfuldt.

Vi arbejder med sangteknik, kropsbevidsthed, energi, udtryk, lytning og klang.

Du bliver præsenteret for sange, som bl.a. kan bruges ved energiarbejde og ceremoni. For nybegyndere og trænede sangere.

Pris 350,- kr. medbringes kontant på aftenen.

Tilmelding kan ske via tilmeldingsformularen.

Dato ikke fastlagt: Rebozo kursus & Jordemoderkunst v. Marta Orbis

Rebozo kursus & Jordemoderkunst v. Marta Orbis
For dig, der arbejder med gravide og fødende er Rebozo et uundværligt, enkelt og naturligt redskab. Om du er Rebozo-begynder, der gerne snart vil i gang med at kunne bruge den, eller du er den mere erfarne, der trænger til at få genopfrisket din viden og færdigheder… Der vil være noget for alle!

Hos den gravide kan du være med til at skabe balance og energi-flow gennem de vuggende bevægelser. Det kan forebygge spændinger ved at muskulaturen i kernen af hendes krop og bækken bliver dybdeafspændt. Det hjælper også den gravides barn til at lægge sig i en optimal stilling til fødslen. Under fødslen kan Rebozo-massagen hjælpe, hvis barnet er trængt skævt ned i bækkenet. Derved kan du medvirke til, at den fødende ikke får brug for store indgreb, når hendes barn har lagt sig som en ”stjernekigger” i en posterior eller asynklin stilling. Rebozo-massagen kan også bruges til at stimulere veer og som naturlig smertelindring. Den kan være med til at løsne op for følelsesmæssige blokeringer.

På kurset får du en klar forståelse af, hvordan Rebozo-massagen virker. I undervisningen relateres Rebozo-teknikkerne til viden om fysiologi, hormoner og nervesystemet. Du kommer til at arbejde praktisk på gulvet med en makker; og prøver selv at udføre massagen og at modtage den. Du får en konkret oplevelse og fornemmelse for Rebozo-massagen med hjem.

Pris: 1000 kr.

Du tilmelder dig ved at skrive en mail til koordinator Anna-Sofie på: 4annasofie@gmail.com. Hun eftersender hernæst oplysninger omkring betaling m.m.

Se mere om arrangementet på vores Facebook

Dato ikke fastlagt: Indiansk Powwow på Eagleroad arrangeret af Dansk/indiansk forening

Powwow 2018 med indianske danse og festligt samvær.

2 DAGE som sidste år.
Vi forbeholder os derfor ret til mulige ændringer i beskrivelsen af dette arrangement.

Starttid: Fredag med adgang for publikum kl 18:00 og Dansene starter kl. 19:00
Den opvisningsprægede del af pow-wow’en vil vare et par timer, og derefter vil der være mange social dances -tilskuerne bliver til deltagere! – og lidt ekstra aftenhygge.

Om lørdagen vil der igen være adgang til området kl. 12.00, og Grand Entry er kl. 13.00.
Dagens powwow forventes at vare til sidst på eftermiddagen.

Kør om muligt sammen da der er begrænsede parkeringsmuligheder.

Meddel gerne powwow-komiteen, til Johnny Rehnquist på 25432815 hvis du vil komme med tipi og/eller salgsbod med indiansk relaterede ting, og hvis du er danser eller sanger. Det er rart at vide hvor mange dansere der er.

OBS: Vi har brug for hjælpere: Ønsker du at være hjælper, henvend dig venligst til Johnny Rehnquist på 25432815

Vi håber at se rigtig mange til powwow i år.

Entre koster 50 kr for begge dage.

Dato ikke fastlagt. Frigør dig selv - Angajoq i Skanderborg

I samarbejde med Eagle Road afholdes dette foredrag med plads til max 40 tilmeldte den første søndag i februar 2018.

Angajoq, hvis navn på grønlandsk betyder “storebror” rejser rundt i Danmark, Grønland, Sverige, Norge og Tyskland og holder foredrag, events, ceremonier samt private sessioner. Han er født på Grønlands vestkyst og er slægt af eskimoernes storfangere, sangere og shamaner, også kaldet Angakkoq.

Mennesket har i årtusinder bundet sig til mønstre og andet, der til tider viser sig at fastgøre i stedet for at frigøre.Større og mindre grupper samt nationer har været underlagt et styrre eller regime som de har været “fanget af”. Disse fastgørelser og mønstre gør mennesker svagere og syge. Frigørelse er derfor en del af en healing der hjælper os til at vokse og bedre at kunne “SE” hvem vi er; i vore hjerter.

Foredraget foregår på Eagle Road i Skanderborg hos Johanne. Der vil i en cirkel blive opsat stole, men du er også velkommen at medbringe eget sidde/liggeunderlag.

Det vil før og efter foredraget være muligt at købe enkelte grønlandske håndlavede halskæder, armbånd og øreringe af kunstnerne Harald Bajere og Sakaine Lyberth.

TILMELDING : Send mail til COROSPIRIT@GMAIL.COM
med overskriften “Skanderborg”

PRIS : pr. deltager kr. 150,-
Betaling for binende og sikret tilmelding sker på følgende
Mobil-Pay 41618431 (John Angajoq O´Ferrall) med overskriften “Skanderborg”
eller via
Nordea
Reg.nr. 0111
Konto 4393235239
med dit/jeres navne samt teksten “Skanderborg”

www,coronaspirit.dk
www.eagleroad.dk

Forår 2019 Årsforløb for Discipline of peace

Informationsmøde om 1 årigt forløb med dybdegående træning i medicinhjulets lære. Udviklingsgruppe- Discipline of peace.

Vi opstarter for 8. gang dette unikke årsforløb Discipline of peace. En udviklingsrejse med stærke redskaber til livsnavigation og til at være medskaber af det liv du virkelig ønsker at leve.

Dette forløb giver redskaber til et enormt stærkt fundament og er bygget op omkring det spirituelle verdensbillede.
Det er så kraftfuldt at få lavet en rød tråd og lagt gode strategier og disponeret værdier og drømme og måden vi agerer, så der både bliver flow og så både sjæl og krop kan følge med
At give sig selv den gave det er at få 100% fokus 11 søndage på et år på trivsel og gode livsstrategier og at lytte til sjælen og bruge vores gaver optimalt, giver en kraftfuldhed, ro og gennemslagskraft som er helt unik.

Hvad kan du få ud af forløbet?
1. At lære dig selv bedre at kende og være bevidst om hvilke energier du kan trække på i medicinhjulet. Gennem refleksion, udforskning og øvelser oplever og mærker du, hvordan medicinhjulet indeholder kraftfulde redskaber til personlig udvikling, healing og vækst.

2. Ordet ”Disciplin ” At gå all in med det du ønsker at ændre eller udvikle. Bevidst at give dig selv 11 søndage med opmærksomhed på dig selv og din trivsel og hvordan du kan være bevidst medskaber af dit liv.

3. Sunde nye vaner og discipliner integreret i din hverdag med øvelser I blandt andet:
Forståelse af krop og sjæl,
Mindfulness-øvelser og nærvær,
Kommunikationsøvelser og integritet,
Selvværd gaver, værdier og identitet,
Sunde vaner og kropsbevidsthed,
Mål og drømme, strategiplaner for den vej du gerne vil gå,
sunde og sikre grænser og balance.

4. Bevidsthed på det at tage dit liv i egne hænder.

5. En værktøjskasse som du kan tage med hjem.

6. Øget selv-bevidsthed og indre fred.

7. Hvis du er coach eller arbejder med mennesker i dit virke, får du her en værktøjskasse med rigtig gode og brugbare redskaber der hjælper til livsnavigation og gennemslagskraft og en dyb indre fred. Både personligt og professionelt.

Træningen tager udspring i en gammel visdomstradition, som i form af the Discipline of Peace, er gjort mere nutidig relevant. At leve i fred er en disciplin. Ved hjælp af 8 universelle principper og praksisser, åbner vi til en dybere forståelse af os selv og vores potentiale. 


“The first peace, which is the most important, is that which comes from within the souls of men when they realize their relationship, their oneness, with the universe and all its powers, and when they realize that at the center of the universe dwells Wakan-Tanka, and that this center is really everywhere, it is within each of us. This is the real peace, and the others are but reflections of this. The second peace is that which is made between two individuals, and the third is that which is made between two nations. But above all you should understand that there can never be peace between nations until there is first known that true peace which is within the souls of the people.” Black Elk, Oglala Sioux, spiritual leader 18th century

Mødedag 1:     Overblik og helhedsforståelse af hjulet.

Mødedag 2:     At Vågne(Åndsbevidsthed, udstråling, livsopfattelse).

Mødedag 3:     At åbne(Nærvær og mindfulness stilhed forbundethed).

Mødedag 4:    At overgå Egoet og transcendere (Diversitet, tillid, interaction, passion).

Mødedag 5:     At huske (Identitet, livsformål cellehukommelse).

Mødedag 6:     At ære (Sundhed og kropsbevidsthed).

Mødedag 7:     At drømme(Værdier, drømme og målsætning tiltrækning).

Mødedag 8:     Bevægelse(Handlekraft, manifestation, etik, beslutninger og vilje).

Mødedag 9:     Beskyttelse (Livskraft, bæredygtighed, Forsvar og balance).

Mødedag 10:  Opsummering hvor vi trækker den røde tråd I cirklen.

Mødedag 11:   Afslutningsceremoni.

Pris: 6500 kr. i alt for et års træning i medicinhjulet, inkl. undervisningsmateriale, adgang til videoer, og the og kaffe.
Opstart Forår 2019, 11 søndage med ca. 1 måneds interval.

Læs mere om forløbet her

Læs mere om infomødet på Facebook

Bemærk, infomødet er gratis.

Dato ikke fastlagt. Folkeviser - et bindeled til fortiden med Nanna Barslev på Eagleroad kursuscenter

Folkeviser – et bindeled til fortiden.
De gamle nordiske folkeviser er blevet mundtlig overleveret gennem generationer og er som et direkte bindeled til fortiden. Fortællingerne indeholder tidløse temaer og budskaber, som vi der synger dem i dag, stadig kan drage nytte af.
På dette kursus går vi i dybden med fortolkning af de nordiske folkeviser, deres elementer og lyriske univers. I denne forbindelse vil vi kort drage paralleller til gamle trylleformler og vikingetidens eddadigte.
Du bliver introduceret i den gamle nordiske sangstil og tonesprog samt improvisation. Her er ikke fokus på skønsang, men nærmere at åbne op for din egen umiddelbare stemme og melodiske intuition. Vi tager os en kædedans eller to og en rejse med urnordiske toner, så kom og lad dig blive ført tilbage til fortiden gennem sang og dans.

Nanna Solveig Barslev :Natur- og kulturformidler, sangerinde, komponist, urnordisk musik.
Med sin karakteristiske nordiske stemme og -sangstil har hun siden 90erne bl.a. formidlet nordiske folkeviser som forsanger i middelaldergruppen Gny, electronica vikingebandet Asynje og folkmetalbandet Huldre. Akutelt medvirker Nanna som jernalder troldkvinde i DRs serie ”Historien om Danmark” afsnit 2 metallernes tid.

Pris: 750 kr for hele dagen. medbringes kontant eller overføres til 8401 1520289 med teksten. NBF og dit navn.
Først til mølle da der er begrænsede pladser.

https://www.youtube.com/watch?v=RSgodxTGql8
https://www.youtube.com/watch?v=3t360MVYFL0
https://www.dr.dk/tv/se/historien-om-danmark-tv/-/historien-om-danmark-metallernes-tid#!/53:22 ( hav tålmodighed, link tager lidt tid at indlæse)

Dato ikke fastlagt. Mindfulness and Magic med Timothy Dunphy

We have an incredible opportunity to use the higher vibrations inundating Earth to transform old patterns, and realize our full potential!

Chi-Aura Integration hjælper dig med at åbne dig og lade dit energilegeme blive:

– Renset for indre psykiske blokeringer og modstand mod din personlige fuldbyrdelse
– Åbnet for dets naturlige flow, mens du bliver opladet
– Kærligt berørt
– Bragt i samhør med guddommelig uberørthed
– Bibragt ny vitalitet i knoglerne
– Bearbejdet specifikt for at frigøre panik/angstanfald
– Fokuseret imod dybtgående healing på alle niveauer i dit væsen.

For flere detaljer se her

Tilmelding via: timothy@cruzio.com eller ring til 2929 3399

Pris: 1000 kr. pr dag

Medbring selv mad.

Kalenderen er allerede godt fyldt op og en del flere workshops og retreats vil blive slået op på hjemmesiden om ganske kort tid.

OBS: Siden er opdateret den 6 Juli 2018, og vi forbeholder os ret til ændringer.

I kan også følge med på facebookgruppen som løbende informerer om events og andet spændende: facebook gruppe

Eller på Eagleroad kursuscenters side: Facebook Eagleroad-kursuscenter

Eagleroad