Eagleroad Spejdertelt er ren komfort

OBS. Priserne på siden er under opdatering.

Påregn en prisstigning på ca 10-15% af nedenstående i 2018

Spejderteltet er ideelt til folk, der vil ud i naturen og stadig ønsker komfortabel overnatning i en seng. Spejderteltet er mere end et telt. Slut med at kravle i seng. Kvadratisk, praktisk og god.

Teltet har kvadratisk træramme med en lille låge i gavlen. Siderne er hængslet sammen, så konstruktionen er selvbærende og teltdugen er monteret på en simpel træramme og fastgøres på siderne. Det er let at sætte op og pakke ned.

Sengene er hævet over jorden og der er masser af opbevaringsplads under dem. En træbund holder udstyr væk fra det fugtige græs eller jord. Der er forskelligt tilbehør, et lille bord, en lille reol eller en praktisk træ-måtte til mellemgangen som vist på billedet.

Materialerne til rammen er grantræ og taget er kvalitetskanvas, imprægneret mod råd, skimmel og vand. Kanvas fås i forskellige kvaliteter og farvevarianter.

Teltmål:

200cm x 200cm; Højde: 160cm. Mellemgang: 55cm. Væggens højde: 75cm. Senge bredden er 70cm.

Spejderteltet har flere kombinationsmuligheder, bl.a. i vinkler eller i forlængelse af hinanden.

4 sammensatte telte er et ideelt samlingspunkt til familien eller arbejdsgrupper/ledere, midten fungerer som en slags stue/opholdsrum.

Disse kombinationsmuligheder er ideelle til spejderforeninger, på camping pladser eller andre, der gerne vil samles og overnatte i naturen uden at skulle kravle i seng.

Vejledende prisliste inkl. 25% moms

Toggle content goes here, click edit button to change this text.

Eagleroads prisliste stiger pr. 1. april 2018 med ca 10%. Derfor er priser herinde vejledende

Eagleroad
Cookie- og privatlivspolitik