Tipier & historiske telte

OBS. Priserne på siden er under opdatering (jan-mar 2019)

Download vores brochure: Eagle Road Nordisk og indiansk livsstil og kultur

Eagleroad historiske telte og tipier: Et unikt rum i naturen. Telte til enhver begivenhed og ethvert formål.

Eagleroad har siden 1998 forhandlet autentiske indianske tipier i alle størrelser og af høj kvalitet. Siden 2010 har vi udvidet med salg af vikingetelte, rollespils- og middelaldertelte samt historiske markedsboder og mongolske jurter til helårsbeboelse. Og igen fra 2013 har vi yderligere udvidet salget med pavilloner, festtelte, shelters og solsejl med samme gode kvalitet som de historiske telte.

Høj kvalitet og god service til Danmarks bedste priser. Alle vores priser er inkl. 25% moms.

Download en brochure af vores telte her eller læs en kort beskrivelse af teltene under billederne samt hvilke telttyper der udlejes.

Vores telte har en høj kvalitet i stofmateriale og ekstra stærke syninger. Alle telte er som standard imprægneret mod vand, skimmel og råd. Teltene leveres i stærke bomuldsposer og teltene produceres i forskellige stoftykkelser, farver, størrelser og modeller samt en masse muligheder i tilbehør. Teltene er produceret og testet i Europa af faglært personale med mange års erfaring i historiske telte. Derfor kan vi garantere en høj kvalitet og bæredygtig produktion i vores produkter.

Teltene er produceret i forskellige stofmaterialer. Kanvas 300g/m2 og 360g/m2 er 100% bomuld. 420g/m2 er 50% bomuld og 50% polyester. Stof til jurten (320g/m2) er et 100% åndbart akrylmateriale. Super kvalitet. Derudover laves Vikingeteltene også i hørstof 530g/m2 og Pavillonen Arc Chapiteau laves kun i 360g/m2, 420g/m2.

Konstruktioner af træ er som udgangspunkt ubehandlet træ og laves i følgende træsorter; lærk, gran og bøg. Læs under hvert enkelt telt, hvilken træsort der benyttes. Vi tilbyder oliebehandling efter ønske. Der medfølger som standard 45-55 cm træpløkker til opsætning undtagen pavilloner og Versailles som leveres med massive stålpløkker. Massive stålpløkker kan også købes separat. Se nederst på prisliste for middelaldertelte.

Hvorfor købe et telt? Vi lever i en tid, hvor alt skal gå så hurtigt og hvor folkesygdommen hedder stress, depression og udbrændthed. En retræte i naturens rum kan være fantastisk til at finde roen, sætte tiden i stå og helt naturligt falde til ro ved varmen fra bålstedet, alene eller i fællesskab.

Når du skal købe telt, er det vigtig, at sammenligne priserne med kvaliteten, garanti og hvor meget udstyr, der medfølger til den oplyste pris. De fleste folk bryder sig ikke om overraskelser i prisen. Vi gør meget ud af, at oplyse og informere om de muligheder vores telte tilbyder i forhold til jeres behov og ønsker.

Med vores telte får du høj kvalitet til de bedste priser. Besøg EagleRoad og se nogle af telttyperne i vores have. I kan få tilsendt vores brochure pr. post eller kontakte os for mere information, du kan også downloade en brochure øverst på denne side.

Se en kort beskrivelse af telttyperne under billederne. Få yderligere information og se de forskellige design og muligheder i teltene under hvert menupunkt.

Tipien

Tipien er et fantastisk samlingssted for dig som vil være i naturen, tænde bålet, høre naturens lyde og få en dejlig jordforbindelse. Tipien er en oplagt base til kurser og events i naturen, samt til undervisning og overnatning. Mange skovbørnehaver og udflyttere har fornøjelse af tipien som et ekstra rum i naturen. Læs mere

1

Rollespils- Historiske telte

Rollespils- og Historiske telte er designet efter originale vævetæpper og optegnelser fra middelalderen, derfor er de velegnet til kulturformidling i forbindelse med museer eller på historiske markedspladser. Teltene er ideelle til leg og rollespil i privatregi eller i børne- og ungdoms institutioner. Læs mere

2

Mongolske Jurter

Mongolske Jurter er unik med sin smukke konstruktion og form. En ideel mulighed for et ekstra rum eller bolig i naturen. Den kan bruges som helårsbeboelse eller som sommerhus. Materialerne er testet og godkendt til det skandinaviske klima. Et telt der bør opleves, se billederne i menuen. Perfekt til skovbørnehaver og udflyttere som varmestue. Læs mere

3

Vikingetelte

Osebergtelt, Saksertelt og kegletelt, syet efter oprindeligt design med moderne tilsnit. Ideelt til historiske markeder, musseer og anden kulturformidling eller som et flot familietelt i haven eller på camping pladsen. Læs mere

4

Pavilloner

Pavilloner er smukke telte eller overdække. De laves fra små til meget store og kan derfor bruges i haver og parker, til fester, receptioner, koncerter, festivaler og andre steder, hvor mange mennesker mødes.
Læs mere

5

Shelters

Shelters laves i flere design og kan bruges af enhver der har brug for at overnatte i naturen. De er designet, så du kun transportere teltdugen og laver konstruktionen på stedet. Ideel til spejdere, hesteryttere og andre naturelskere.
Læs mere

6

Salgs- og markedsboder

Salgs- og markedsboder er ideelle til historiske markedspladser, dyrskuepladser eller kræmmermarkeder. Der findes 2 typer, se mere under menupunktet.
Læs mere

7

Solsejl

Solsejl har mange anvendelsesmuligheder. De laves pr. m2 efter behov og kan opsættes på talrige måder. Formen kan være firkantet, retangulær eller trekantet. Solsejl kan også bruges til at bygge bivuak som på billedet eller anden overdække. Læs mere

8

Spejderteltet

Spejderteltet er kvadratisk, praktisk og god, hvor man sover hævet over jorden på madrasser. A-telt med træramme isat lille låge, senge, mellemgang af træ, et lille bord/reol og med plads til tøj og udstyr under sengene. Teltet ventilere godt og er velegnet til spejder lejre, ekstra overnatning i haven eller på campingpladsen, da denne model mere er hytte end telt. Læs mere

9
Eagleroad
Cookie- og privatlivspolitik