Måneceremoni & blid yoga - forløb 3 aftener

Fuldmåne_cirkel_blog
Til dig, der gerne vil finde tid til ro, nærvær og kropsbevidsthed samt arbejde med månens energi.

Fuldmåne-ritual, yoga og guidet meditationer. Aften-forløb som løber over 3 gange i efteråret. 10., 18. og 25. november. 

Onsdag den 10. november: Gabi vil guide dig igennem meditation samt blid yoga kombineret med rolige bevægelser. Vi vil arbejde i cirkler. Vi starter med at sætte intention for aftenens forløb. I den guidede meditation vil din krop blive guidet hen imod fuldmånens kraft og energi.

Torsdag den 18 november:  
Fuldmåne-ritual, yoga og guidet meditation. Gabi vil invitere dig til at møde fuldmånen i din egen fulde kraft både i sind og krop.
Vi mediterer i cirklen, og laver sammen en fuldmåne-ritual, hvor vi renser og healer energien både indeni og omkring dig. Gennem blid yoga og kropsbevægelser, mærker vi månen og månens bevægelser. 

Torsdag den 25. november:
 Vi starter i cirkel, med at fortælle om månens energi på dig. Gabi vil guide dig igennem meditation samt blid yoga kombineret med rolige bevægelser. Vi sætter intention om at skabe mere plads indeni dig, og give slip på det, der ikke fortjener dig mere. Du kan sætte fokus, på det du ønsker at manifestere i dit liv op til nymånen. 

Jeg glæder mig til at byde dig velkommen til nogle magiske aftener i Eagleroads smukke og rolige omgivelser.

Underviser: Michèle Gabrielle.

Kategorier