Lejrtur_head_cirkler_gif

Naturophold for børn/unge i tipi (7-16 år)

Kurset henvender sig til børn og unge, der har lyst til et spændende sommerophold, hvor vi lever tæt på naturen uden vor tids bekvemmeligheder. Vi sover i tipi og laver mad over bål og nyder naturens rum.

Børnene får mulighed for at opleve sig selv i tæt dialog og samspil med naturen. Der vil være små øvelser og dialoger omkring etik, fællesskab, sundhed, og at opleve respekt og hengivenhed for naturens kræfter, hinanden og sig selv.

Vi vil i dagenes løb beskæftige os med lejrliv, kanosejlads, bueskydning, lege, håndværk, historiefortælling, drømmerejser, mad over bål, tromme/sang m.m.
Pris:. 1000 kr.- incl. overnatning, mad og materialer.

Kurset afholdes normalt en gang i løbet af sommeren.

Opholdet afholdes af Johanne Eagleroad.

Max 20 personer. 

Teenageårene er den periode i ens liv, hvor ens forældre bliver vanskeligere og vanskeligere.

– P.J. O'Rourke 

 

"Kære Johanne, det var ganske vidunderligt at have besøg af dig, og jeg er meget taknemmelig over, at vi valgte at bruge dig til at hjælpe en 5. klasse med “anderledes oplevelser”, for at hjælpe klassen til at få det bedre med hinanden. De par dage med tipi, overnatning og indianerånd, var enestående. Med din umiddelbare skønhed og lette alvor, giver du en fornemmelse af værdi i selve det nærvær vi er sammen om. De store spørgsmål om hvordan man skal leve sit liv, og for de helt unge: hvad er meningen med livet, ja, der giver du en forunderlig ro og selvfølge til fordybelse. Selv børn og ganske unge får du til at være stille og bare være til. Du får tiden til at stå stille så vi netop mærker det flydende liv her og nu. Det der skal til for at vi for alvor lærer om det allervigtigste, at lytte til os selv og hinanden på samme tid.

Du bruger indianernes livsfilosofi som nøgle til at skabe den klarhed og ro der skal til, for at vi kan forblive i den stille atmosfære det kræver at, vi tør ændre os en lille smule i den retning vi inderst inde godt ved er den rigtige retning."

Se kursusbeskrivelsen Læs om Johanne Eagleroad Se kursuskataloget

Hej! Kan vi hjælpe dig med noget? 

Tak for din henvendelse - vi kontakter dig snarest! Mh. Johanne, Eagleroad