Naturterapi_head_cirkler_gif

Naturterapi & rekreation

Naturen healer og det har den altid gjort. Selv i dag ordinerer lægerne gåture i naturen mod stress, en god hjælp til at re-programmere vores system og finde tilbage til et naturligt væren.

Naturelementerne bringer os stille tilbage og i kontakt med kernen i os selv. Med energiøvelser og mindfulness får vi den gave at opleve os selv i tæt dialog og samspil med naturen.

Vi lever i en tid hvor mange lever i et stort pres. Der bliver ofte krævet urimeligt meget af os både følelsesmæssigt og mentalt, og vores system har svært at følge med. Det fører ofte til negativ stress, depression og i værste fald udbrændthed - et tab af de værdier vi har allermest kære.

En retræte i naturens rum kan være en fantastisk åbning til at sætte tiden i stå og helt naturligt falde til ro. Få struktureret tankerne, og navigere ud fra de værdier der er vigtigst for os.

På Eagleroad kan vi tilrettelægge et forløb for dig, alt efter hvad du ønsker. Det kan være alt fra en time ved varmen fra bålstedet (alene eller med en mentor), eller en ceremoni i medicinhjulet i månens skær eller ved solnedgang. Der er også mulighed for et længere ophold i en jurt eller i en tipi, hvor der tilbydes samtaler, energiøvelser, healing, shamanistiske rejser eller ceremonier – det der føles mest rigtigt for dig. I fællesskab finder vi frem til, hvad der bedst, kan hjælpe dig.

God energi fra shamanisme og nordisk visdom

Vores sted emmer af god energi og bærer præg af inspiration fra den gamle indianske naturtro samt nordisk visdom og kultur. I vores store have er der tipier, mongolsk jurt og andre naturtelte, samt bålsteder, heste og smuk natur. Alle vores kurser indeholder elementer af Naturterapi og mindfulness.

Eagleroad er et kraftfuld sted med en særlig ro, og en venlig ånd og atmosfære. Dette sted vil hjælpe dig til at være i kontakt med dig selv og naturen.

Book en privat session Læs om Eagleroad Billedgalleri

Hej! Ønsker du rekreation hos Eagleroad? 

Tak for din henvendelse - vi kontakter dig snarest! Mh. Johanne, Eagleroad