Om_johanne_head_cirkler_gif

Johanne Eagleroad - lidt om mig

Jeg hedder Johanne Eagleroad, og er ejer af Eagleroad Kursuscenter. Jeg beskæftiger mig med personlig udvikling, lederskab, den menneskelige psyke, terapeutiske redskaber, selverkendelse, og hvordan naturen kan hjælpe os til at finde ro og balance.

Mine interesser kredser meget omkring naturlig livsstil og de gamle stammefolks måde at leve i et fællesskab, med bæredygtighed og personligt særpræg og roller. Jeg ved at vi hver især kan gøre en forskel. For mig er det vigtigt at finde en måde at leve i overensstemmelse med hånd, hoved og hjerte, og med både den indre og den ydre natur. Ligeledes beskæftiger jeg mig med, hvordan vi hver især i vores teknologiske tidsalder med moderne midler, kan tage ansvar for vores eget liv.

I mine kurser og foredrag søger jeg at påvirke mine medmennesker på en konstruktiv og autentisk måde. Jeg formidler på en glad og indlevende måde, og belyser noget enkelt og oprindeligt, som de gamle “wisdom keepers” og naturfolk udlevede for at kende egne resurser, potentialer, drømme og værdier.

"Det er vigtigt at mærke dig selv, når du fjerner støjen"

Som ganske ung rejste jeg til USA for at møde et oprindeligt folk. Jeg bosatte mig blandt indianerne, hvor jeg lærte om ting, jeg havde søgt efter længe. Nemlig kærligheden til naturen, sociale kompetencer i et stammesamfund, at kende sine rødder og at ære forskelligheder.

Dette blev starten på min virksomhed og mine foredrag, hvor jeg får muligheder for at formidle nogle af de budskaber som mange mennesker i dag har glemt.

I Eagleroad har jeg beskæftiget mig med foredrag for børn og voksne, kurser, teambuilding, og udbyder faciliteter til kurser i velvære og vækst.

Jeg er mor til 4, selvstændig og med et liv, der har budt på mange udfordringer, har jeg fundet mange brugbare redskaber ikke mindst blandt min tid hos indianerne.

Jeg har gennemført en række kurser i meditation, terapi, shamanisme, og er uddannet seedplanter ved Ehama institute fra New Mexico.

Jeg har envidere gennemført et uddannelsesforløb på Den Økologiske Landbrugsskole. Dette forløb  har bidraget til dybere forståelse af miljø og kultur.

Johanne:

Mit ønske er, at vi får lov at mærke os selv stå i vores rette element og tjene vores livs højere ædle formål. Så vi kan bruge de ressourcer vi har fået tildelt, og udvikle os til sunde helhedstænkende individer med høj etik og næstekærlighed.

Jeg vil gerne gøre det klart, at jeg ikke betragter mig selv som shaman. At bære titlen som shaman er tilkendt de ganske få. Det er en livslang udviklingsrejse at gå den shamanistiske vej.

I de shamanistiske helhedsprincipper er der stor respekt for alle kærlighedsbudskaber fra enhver religion, hvor vi kan mødes i ligeværdighed, respektere hver sin sandhed og proces uanset hudfarve og religion.

Jeg har modtaget træning fra blandt andet lakotaerne, de ældste I Cherokee-stammen, den sibirske shaman Ahamkara, Annette Høst, Den keltiske shaman Michelle McEwan og en del andre dygtige mentorer. Men den virkelige uddannelse i shamanisme foregår mellem os selv og egne ånde-lærere . Den foregår i  livets skole.

Jeg er ydmyg I mit arbejde og bruger meget min intuition. Jeg bevæger mig ikke ud, hvor jeg ikke kan bunde. Jordforbindelse er central for mig når jeg arbejder mellem verdener på flere bevidsthedsplaner og jeg rådfører jeg mig altid med mine hjælpere i spirituelt og shamanistisk arbejde.

Jeg betragter mig selv som naturbarn, moder, sangerinde, ceremonimester, brobygger, krigerinde og formidler. Jeg ønsker at gå skønhedens, frihedens og kærlighedens vej med liv og humor som følgesvend. Kraft, sundhed og glæde er målet.

Jeg faciliterer mange retreats, ceremonier og kurser med udgangspunkt i trivsel, personlig udvikling, shamanisme, naturtro og indre fred. Livsforståelse indenfor indiansk og nordisk kultur.

For at kende os selv, skal vi vide, hvad vi består af, og hvor vi kommer fra. Jeg arbejder med at skabe forbindelse til vores forfædre og rødder. Med Moder Jord og universets uendelige visdom, at åbne til den kraft der strømmer ind fra alle 4 verdenshjørner. At åbne vores intuition, så vi kan mærke energien og livskraften. Så vi kan lytte til de kraftdyr, ånde-hjælpere og budskaber, der træder ind gennem vores underbevidsthed. Hermed kan vi mærke vores hjerte og lytte til vores drømme. Det er smukt!

Johanne_træ_cirkel_ubag

Disse problemstillinger kan Johanne hjælpe med

 • Større selvværd og personlig gennemslagskraft
 • Hvordan kommer du i mål med dine ønsker
 • Brobygning og hjælp til kommunikation
 • Hjælp til at vælge studieretning
 • Sjæletab og sorg
 • Angst og depression
 • Finde frem til din personlige styrke
 • Stress i kroppen
 • Rodløshed og uro i kroppen
 • Turde stå ved dig selv som unikt individ
 • Lære at sætte sunde grænser
 • Tilgiv dig selv og lær af dine fejl
 • Skab luft omkring dig til at finde ro og overskud
 • Sundhed, kostvejledning og motion
 • Præstations- og eksamensangst
 • Sunde relationer og konstruktiv kommunikation
 • Hjælp til at opdage og bruge resurser 
 • Trivsel på job og i hjemmet

Hej! Kan jeg hjælpe dig med noget? 

Tak for din henvendelse - vi kontakter dig snarest! Mh. Johanne, Eagleroad