Produkter

Kurser 2023

Giv slip på 2022. Byd 2023 velkommen med fridans, intentioner/mål og guidet meditationer.

DKK 250.00 (including 25% moms)

Underviser er Anette Lund. Kom og dans på Eagleroad - denne aften vil der være fokus på at give slip på 2022 og sætte mål og intentioner for 2023. En befriende aften, hvor du kan danse frit, dyrke nærværet og blive fyldt op med ny energi. Der vil være guidet meditation i starten og som afslutning. Efter pausen vil vi lave en lille seance, hvor du kan slippe af med ting og energier fra 2022 og fortiden. 

Lær om urter i årshjulet, og hvad de kan bruges til. Bliv klædt på til at kunne bruge urter i dit liv.

DKK 1,650.00 (including 25% moms)

Underviser er Helle Kofoed. Naturen kalder med ukrudt og lægeplanter overalt. Meget af den gamle visdom om urter og deres helbredende egenskaber er langt hen ad vejen glemt i den tid, vi lever i lige nu. Er du interesseret i at forbinde dig med naturen og denne gamle viden? Lær at samle urter i Moder Jords skønne natur, og høre om deres kraft og helbredende egenskaber. Dette forløb på 4 aftener give dig en introduktion, og klæder dig på til at kunne bruge urter fremover.

En fantastisk rejse, hvor du vil blive guidet til at se dit helt eget, unikke livstræ.

DKK 650.00 (including 25% moms)
Underviser er Anette Lund. Du vil komme til at stifte bekendskab med underverdenen (fortiden), mellemverdenen (nutiden) og oververdenen (fremtiden). Det du ser på de guidede meditationsrejser, vil du få mulighed for at tegne eller skrive på dit helt eget livstræ. Der kræves ingen kunstneriske færdigheder. Der vil også være lidt silent-disko (høre-bøffer) og trommesang.