Produkter

Kurser 2023

Giv slip på 2022. Byd 2023 velkommen med fridans, intentioner/mål og guidet meditationer.

DKK 250.00 (including 25% moms)

Underviser er Anette Lund. Kom og dans på Eagleroad - denne aften vil der være fokus på at give slip på 2022 og sætte mål og intentioner for 2023. En befriende aften, hvor du kan danse frit, dyrke nærværet og blive fyldt op med ny energi. Der vil være guidet meditation i starten og som afslutning. Efter pausen vil vi lave en lille seance, hvor du kan slippe af med ting og energier fra 2022 og fortiden. 

Få vækket dine feminine super kræfter, din POWER og urkraft. Denne aften lukker vi kun kvinder ind 💃🏼🌺

DKK 250.00 (including 25% moms)

Underviser er Anette Lund. Kom og dans på Eagleroad - denne aften vil der være fokus på, at styrke din feminine side. Musikken lægger op til, at du bl.a. kan danse feminint og bevæge hofterne, numsen - ja hele kroppen. Der vil være flere guidede meditationer og du kan også få kontakt til din indre lille pige samt Moder Jord. Alle kvinder over 15 år kan deltage. 

Fortælling, dans, suppe og trommerejse med Hanna Snorradottir & Johanne Eagleroad

DKK 450.00 (including 25% moms)

Mange kvinder savner en forbindelse til den urkraft (kvindekraft) som de besidder i et samfundsliv, som historisk er skabt af og for mænd. Kontakten med de shamanistiske kulturer – også her i Norden – hvor viskvinderne var samfundsledere og hvor det kvindelige cykliske blev værdsat på lig fod med det maskuline lineære, kan være en øjenåbner for kvinder, der længes efter større balance, glæde og nydelse i livet. 

Lær om urter i årshjulet, og hvad de kan bruges til. Bliv klædt på til at kunne bruge urter i dit liv.

DKK 1,650.00 (including 25% moms)

Underviser er Helle Kofoed. Naturen kalder med ukrudt og lægeplanter overalt. Meget af den gamle visdom om urter og deres helbredende egenskaber er langt hen ad vejen glemt i den tid, vi lever i lige nu. Er du interesseret i at forbinde dig med naturen og denne gamle viden? Lær at samle urter i Moder Jords skønne natur, og høre om deres kraft og helbredende egenskaber. Dette forløb på 4 aftener give dig en introduktion, og klæder dig på til at kunne bruge urter fremover.

Naturvisdom og feminin urkraft. Kun for kvinder. Underviser: Johanne Eagleroad.

DKK 3,400.00 (including 25% moms)

Weekenden byder bl.a. på:
🌺 Energiøvelser
🌺 Trommerejser
🌺 Svedhytte-ceremoni
🌺 Shamanistiske redskaber
🌺 Indianske kraftsange og tromme
🌺 Talking-circle
🌺 Gamle ritualer tilpasset vores tid
🌺 Læren om medicinhjulet
🌺 Dans og sjov

En fantastisk rejse, hvor du vil blive guidet til at se dit helt eget, unikke livstræ.

DKK 550.00 (including 25% moms)
Underviser er Anette Lund. Du vil komme til at stifte bekendskab med underverdenen (fortiden), mellemverdenen (nutiden) og oververdenen (fremtiden). Det du ser på de guidede meditationsrejser, vil du få mulighed for at tegne eller skrive på dit helt eget livstræ. Der kræves ingen kunstneriske færdigheder. Der vil også være lidt silent-disko (høre-bøffer) og trommesang. 

En unik aften, hvor du kan bevæge dig til musik fyldt med trommer, ursang, shamanistiske vibes og meget mere.

DKK 200.00 (including 25% moms)

Underviser er Anette Lund. Kom og dans på Eagleroad - denne aften vil der være fokus på, at styrke din urkraft, trance og forbinde dig til naturen. Musikken vil primært være i den shamanistiske stil. Der vil være to guidede meditationer og en længere trommedans i tipien. 

Kom og bare vær dig selv. Få rystet kroppen godt igennem, og bare følg musikkens fantastiske rytmer.

DKK 200.00 (including 25% moms)

Underviser er Anette Lund. Kom og dans på Eagleroad - denne aften vil der være fokus på at lade kroppen give slip og være i nuet. En befriende aften, hvor du kan danse frit, dyrke nærværet og give slip på ting, du har ophobet i kroppen, og som du ønsker at putte ind i bålet. Der vil være guidet meditation i starten og som afslutning inkl. selvhealing. Alle kan være med m/k. Du vil få udleveret høretelefoner. 

Bliv beriget med akustisk musik, sang og fællesskab. Giv dig selv denne unikke oplevelse.

DKK 200.00 (including 25% moms)

Diane har vundet flere priser for hendes udgivelser. Hun kan vække dig og jorden med sin kraftfulde stemme, svingende guitar og revolutionerende tekster. Hun har en healenede kraft, som hun udtrykker via musikken. 

Drømmer du om at bygge din egen sharmanistisk tromme, så har du nu muligheden!

DKK 3,800.00 (including 25% moms)
Underviser er Johanne Eagleroad. En skøn weekend, hvor du kan arbejde shamanistisk med at bygge din egen tromme. Du vil få en smuk og personlig tromme med hjem.