Spejdertelt_head_cirkler_gif

Spejdertelt Osada

Spejderteltet er ideelt til folk, der vil ud i naturen og stadig ønsker komfortabel overnatning i en seng. Spejderteltet er mere end et telt - det er luksus campering. Nu er det slut med at kravle i seng, nu kan du stå op og lægge den ned i sengen. Teltet er kvadratisk, praktisk og god.

Teltet har kvadratisk træramme med en lille låge i gavlen. Siderne er hængslet sammen, så konstruktionen er selvbærende og teltdugen er monteret på en simpel træramme og fastgøres på siderne. Det er let at sætte op og pakke ned.

Sengene er hævet over jorden og der er masser af opbevaringsplads under dem. En træbund holder udstyr væk fra det fugtige græs eller jord. Der er forskelligt tilbehør, et lille bord, en lille reol eller en praktisk træ-måtte til mellemgangen som vist på billedet.

Materialerne til rammen er grantræ og taget er kvalitetskanvas, imprægneret mod råd, skimmel og vand. Kanvas fås i forskellige kvaliteter og farvevarianter bl.a. naturhvid, sand, grøn, brun, blå og gul.

Tryk evt. på linket, for at downloade telt-brochuren -> -> Teltbrochure_2020_pdf.pdf

Se betalings- & leveringsbetingelser

Spejderteltet har flere kombinationsmuligheder, bl.a. i vinkler eller i forlængelse af hinanden.

4 sammensatte telte er et ideelt samlingspunkt til familien eller arbejdsgrupper/ledere, midten fungerer som en slags stue/opholdsrum.

Disse kombinationsmuligheder er ideelle til spejderforeninger, på camping-pladser eller andre, der gerne vil samles og overnatte i naturen uden at skulle kravle i seng.

Praktiske oplysninger:

Bredde: 2 m x 2 m
Højde: 160 cm.

Mellemgang: 55 cm.
Væggens højde: 75 cm.
Senge-bredden: 70 cm.

Dug: 360 g/m2 incl. indgang. 

Pris kr. 6.500,- excl. moms og madras. 
Inkl. gulv, låge, reol, senge og tag/dug.

Ved køb af mere end 5 stk. er der mulighed for rabat. 

Spejdertelt_teltudvalg_gif

Så flotte er vores spejdertelte

 

 

 

 

 

Hej! Har du spørgsmål vedr. spejdertelt? 

Tak for din henvendelse - vi kontakter dig snarest! Mh. Johanne, Eagleroad