Teltoversigt_head_cirkler_gif

Teltoversigt

Med Eagleroads historiske telte og tipier får du et unikt rum i naturen. Vi har telte til enhver begivenhed og mange forskellige formål.

Eagleroad har siden 1998 forhandlet autentiske indianske tipier i alle størrelser og af høj kvalitet. Siden 2010 har vi udvidet med salg af:
* Vikingetelte i 3 modeller
* Mongolske jurter til helårsbeboelse
* Middelalder- og Rollespils-telte
* Historiske markedsboder
* Pavilloner og festtelte 
* Shelters, bivuak og solsejl
Alle disse produkter er i  samme høje kvalitet som tipierne.

Høj kvalitet og god service til Danmarks bedste priser. 
Bliv inspireret af vores teltbrochure, som du kan se og downloade lidt længere nede på siden. 

Vores telte har en høj kvalitet i stofmateriale og ekstra stærke syninger. Alle telte er som standard imprægneret mod vand, skimmel og råd. Teltene leveres i stærke bomuldsposer og teltene produceres i forskellige stoftykkelser, farver, størrelser og modeller. Derudover er der en masse muligheder i tilbehør. Teltene er produceret og testet i Europa af faglært personale med mange års erfaring i historiske telte. Derfor kan vi garantere en høj kvalitet og bæredygtig produktion i vores produkter.

Teltene er produceret i forskellige stofmaterialer. Kanvas 300g/m2 og 360g/m2 er 100% bomuld. 420g/m2 er 50% bomuld og 50% polyester. Stof til jurten (320g/m2) er et 100% åndbart akrylmateriale i høj kvalitet. Derudover laves vikingeteltene også i hørstof (530g/m2) og i uldstof  (467g/m2). Pavillonen Arc Chapiteau laves kun i 360g/m2 og  420g/m2.


Se betalings- og leveringsbetingelser

Konstruktioner af træ er som udgangspunkt ubehandlet træ og laves i følgende træsorter; lærk, gran og bøg. Læs under hvert enkelt telt, hvilken træsort der benyttes. Vi tilbyder olie-behandling efter ønske. Der medfølger som standard 45-55 cm træpløkker til opsætning - dog undtagen pavilloner og telttypen 'Versailles', som leveres med massive stålpløkker. Massive stålpløkker kan også købes separat. Se nederst på prislisten for middelaldertelte.

Hvorfor købe et telt? Vi lever i en tid, hvor alt skal gå så hurtigt og hvor folkesygdommen hedder stress, depression og udbrændthed. En retræte i naturens rum kan være fantastisk til at finde roen, sætte tiden i stå og helt naturligt falde til ro ved varmen fra bålstedet - alene eller i dejligt samvær.

Når du skal købe telt, er det vigtigt at sammenligne priserne med kvalitet, garanti og hvor meget udstyr, der medfølger til den oplyste pris. De fleste folk bryder sig ikke om overraskelser i prisen. Vi gør meget ud af at oplyse og informere, om de muligheder vores telte tilbyder i forhold til jeres behov og ønsker.

Med vores telte får du høj kvalitet til de bedste priser. Aftal et besøg hos EagleRoad  (se rutevejledning her) . Kommer du om sommeren har vi et stort udvalg af telttyper i vores have. Det er muligt at se og downloade vores teltbrochure længere nede på siden. Vi kan også sende vores brochure pr. post. Vi kan kontaktes via email på eagleroad@eagleroad.dk

Se en kort beskrivelse af telt-typerne herunder. Tryk på billederne og få yderligere information.

Bemærk: Alt som ikke er custom, vil vi opkræve en basis timeløn for udvikling. Både af tilbud eller af ordre. Vi er et lille firma som ikke har ressourser til at tilsidesætte tid til udregning mm. udover standart på hjemmesiden. 

Alle vores priser er inkl. 25% moms.

Her kan du se vores store udvalg af telte

Klik på billederne for at få yderligere information

Tipien

Tipien er et fantastisk samlingssted for dig som vil være i naturen, tænde bålet, høre naturens lyde og få en dejlig jordforbindelse. Tipien er en oplagt base til kurser og events i naturen, samt til undervisning og overnatning. Mange skovbørnehaver og udflyttere har fornøjelse af tipien som et ekstra rum i naturen.

Mongolsk jurt

Mongolske Jurter er unik med sin smukke konstruktion og form. En ideel mulighed for et ekstra rum eller bolig i naturen. Den kan bruges som helårsbeboelse eller som sommerhus. Materialerne er testet og godkendt til det skandinaviske klima. Et telt der bør opleves, se billederne i menuen. Perfekt til skovbørnehaver og udflyttere som varmestue.

Vikingetelt

Saksertelt, Osebergtelt og kegletelt, syet efter oprindeligt design med moderne tilsnit. Ideelt til historiske markeder, musseer og anden kulturformidling eller som et flot familietelt i haven eller på camping pladsen.

Pavillioner & festtelte

Pavilloner er smukke telte eller overdække. De laves fra små til meget store og kan derfor bruges i haver og parker, til fester, receptioner, koncerter, festivaler og andre steder, hvor mange mennesker mødes. 

Middelaldertelt

Rollespils- og Historiske telte er designet efter originale vævetæpper og optegnelser fra middelalderen, derfor er de velegnet til kulturformidling i forbindelse med museer eller på historiske markedspladser. Teltene er ideelle til leg og rollespil i privatregi eller i børne- og ungdoms institutioner. 

Salgs- & markedsboder

Salgs- og markedsboder er ideelle til historiske markedspladser, dyrskuepladser eller kræmmermarkeder. Der findes 2 typer - tryk på billeder for at læse mere.

Shelter, bivuak & solsejl

Solsejl har mange anvendelsesmuligheder. De laves pr. m2 efter behov og kan opsættes på talrige måder. Formen kan være firkantet, retangulær eller trekantet. Solsejl kan også bruges til at bygge bivuak som på billedet eller anden overdække.

Herunder kan du se vores telt-brochure

Forsiden

Vikingetelte - side 2

Vikingetelte - side 3

Middelaldertelte - side 4

Mongolsk jurt - side 5

Tipier - side 6

Pavillioner & festtelte - side 7

Bagsiden

Tryk på linket, for at downloade brochuren -> ->

Hej! Har du spørgsmål vedr. historiske telte?

Tak for din henvendelse - vi kontakter dig snarest! Mh. Johanne, Eagleroad