Jerry Dunson retreat 11. - 12. juni

Jerry_cirkel_ubag
HEART-MIND CONNECTION er et to-dages retræte, hvor du vil arbejde med overgangsritualer, indvielser, trommen, sange og din egen personlige kraft.

Den tid du lever i, og de udfordringer du står i globalt, kalder i høj grad på en højere bevidsthed og omstillingsparathed.

Mange står i et stort skift - måske gælder det også dig. Måske er du fortvivlet og har mistet håbet. Der er lige nu en tid, hvor der i højere grad, kaldes på de mennesker, der bærer på helbredende kræfter, og ønsker at være fakkelbærere. Sådan en person er Jerry!

På dette unikke weekend-kursus vil der laves individuelle indvielsesceremonier. Hver deltager vil få hjælp gennem 'HEART-MIND connection processen', til at gøre dine personlige evner, gaver og kraft mere tydelig. Ceremonier betragtes som en meget vigtig del af de overgange, vi som mennesker gennemgår.

Uanset hvilke gaver du er i besiddelse af nu; klarsyn, helbredelse med berøring, poesi, musik, sang mm. vil du blive indviet, gennem personlig ceremoni, så det arbejde der kaldes på , igennem dig, er for det højeste bedste.

En weekend med indiansk visdom, ceremoni, tromme, sange og indvielses/overgangsritualer.

Læs mere her

Kategorier