Referencer_head_cirkler_kurser_gif

Hvad siger andre?

 • Eagleroad

  “Jeg har fået en shamanistisk healing hos Johanne, som skulle skabe flow igennem mig, og det jeg brænder for. Og det er der også blevet wauuuu! Jeg var i en total afslappet og trancelignende tilstand på briksen, og bagefter har mit energi-niveau været i top.

  Er du et sted i livet hvor du har brug for at give slip, så kan jeg på det varmeste anbefale, at du kontakter Johanne Eagleroad. ”

  Juni 2021

 • Eagleroad

  “Min største tak til Johanne Eagle Road for en skøn og nærværende session.
  Jeg følte mig så set, holdt og rummet, og indsigterne fra sessionen har arbejdet hos mig lige siden... ❤

  Så tak herfra”

 • Eagleroad

  “Johanne Eagle Road er et helt igennem autentisk og nærværende menneske. Hun formår at skabe et unikt rum, hvor jeg følte mig fuldstændig tryg i hvert eneste skridt af min personlige rejse. ”

 • Eagleroad

  “Dejligt sted, fuld af varme og åbenhed med stor indsigt i shamanisme på flere planer. Varieret udbud af spændense kurser. Her er man i skønne omgivelser og i de bedste hænder”

 • Tromme_4billeder 1. - 2. april * Byg din egen shaman tromme - 1 plads tilbage

  Underviser er Johanne Eagleroad. Byg din helt egen shaman-tromme over en weekend på Eagleroad. Johanne guider dig igennem 'fødslen' af din nye tromme. En unik tromme som passer til din personlighed.

  “Johanne er ren urkraft, ynde og kærlighed. Jeg har fuld tillid og respekt til denne skønne kvinde - både som person og som spirituel vejleder. Jeg er dybt taknemmelig for de oplevelser, jeg har haft på Eagleroad.”