FAQ_head_cirkler_gif

Ofte stillede spørgsmål ifbm. kurser

Her kan du se nogle af de spørgsmål, vi ofte bliver stillet ifbm. afholdelse af vore kurser. 

Corona-forbehold

Hos Eagleroad gennemføres alle kurser med forbehold for regeringens udmeldinger for Covid-19.
Vi forbeholder os ret til at flytte datoerne og/eller gennemføre kurserne via Zoom. Det hænder også, at vi må dele kurserne op, så antallet tilpasses myndighedernes retningslinjer.

Tilmelding til kurser

Ønsker du at komme med på et kursus, så gå til kursusbeskrivelsen og betal via hjemmesiden. Ved nogle kurser er der depositum og restbetaling inden kursusstart. 
Se Kursuskataloget...

Betaling hos Eagleroad

Betaling af kurser foregår via hjemmesiden.  Kun efter aftale kan der betales med MobilePay (81 56 10) eller netbank (8401-0001520289). 

Begivenhed på Facebook

På Facebook kan du også se vores begivenheder. Tryk meget gerne på 'Deltager' hvis du har tilmeldt dig et kursus. Så kan du også se hvem du skal på kursus med.
Se vores Facebook-side her...

Overnatning

Internat-kurser er med overnatning. Der er mulighed for at sove i sovesal, hems, tipi, jurt eller medbragt telt. Har du særlige ønsker, så skriv det under bemærkninger i din tilmelding.

Hvad skal jeg medbringe

Ved overnatning medbringes dyne, pude og sengelinned, med mindre andet er aftalt.
Medbring også gerne skriveredskaber, hjemmesko og praktisk tøj. 
Ønsker du at sove i tipi, medbring da eget liggeunderlag.

Kan jeg melde fra?

Ved afmelding senest 1 måned inden kursusstart tilbagebetales 50% af kursusbeløbet. Ved afmelding senest 10 dage inden kursusstart tilbagebetales 25% af kursusbeløbet. Ved afmelding 0-10 dage inden kursusstart tilbagebetales 0% af kursusbeløbet.
Ved afbud/sygdom kan der i visse tilfælde træffes aftale om, at du kan tilbydes overførsel til andet kursus (Eagleroads egne kurser).

Hvornår er jeg tilmeldt?

Du er tilmeldt når kursus-honorar/depositum er betalt. Du vil modtage en elektronisk faktura via shoppen. Skulle du ikke modtage denne faktura indenfor 1 time, bør du kontakte os. Du vil efterfølgende modtage en mail med informationer om det kursus som du har købt plads på.

Delvis deltagelse

På de fleste kurser ønsker vi at deltagerne er tilstede under hele kurset, og der gives ikke rabat ved delvis deltagelse

Forbehold

Vi tager forbehold for aflysning og ændringer af dato og program, og oplyser naturligvis om dette hvis det bliver aktuelt.

Kursuskalender Se også FAQ vedr. telte FAQ vedr. privat session

Hej! Fik du ikke svar på dit spørgsmål, så skriv...

Tak for din henvendelse - vi kontakter dig snarest! Mh. Johanne, Eagleroad