Workshop_head_cirkler_gif

Workshop & teamwork

Ønsker I at optimere samarbejdet, glæden, energien og trivslen i organisationen, så kan vi tilbyde stor erfaring med skræddersyede foredrag, kurser og oplevelsesorienterede events for firmaer og organisationer. Og ikke mindst kan vi med vores tipi-lejr i naturskønne omgivelser tilbyde nogle anderledes og spændende rammer om kurset, der gør det til en stærk og uforglemmelig oplevelse.

Vi arbejder bl.a. med emner som personlig gennemslagskraft, coaching, trivsel, kommunikation og stresshåndtering. Har I andre ønsker, så lad os tage en snak om det – vi har en lang række professionelle samarbejdspartnere.

Mangler I et smukt, sansemættet og anderledes sted med højt til loftet til jeres kommende firmaarrangement, så er I velkomne hos os. Her finder I – udover nogle lyse og venlige fest/kursuslokaler med stemning –  tipier og rensdyrskind, bål, masser af æbletræer og smuk natur.

Vores største tipi er 110m2 og rummer op til 80 personer til spisning.  I kan nøjes med at benytte vores rammer, eller vi kan hjælpe jer med hele arrangementet inklusiv mad og underholdning.

Ring eller mail for en mere uddybende snak om mulighederne.

Workshops eller firmafest i tipi

I vores tipi-lejr har vi rammerne til at kunne afholde jeres workshop eller firmafest. En dag som alle medarbejdere vil huske som noget helt særligt.

Vi kan krydre dagen med leg, musik, historiefortælling, træning med heste eller fælles madlavning i naturen.

Med en tipi på 110 m2 i grundplan, adskillige mindre tipier samt et kursuslokale med køkkenfaciliteter og toilet har I mulighed for en god naturoplevelse, også selvom vejret skulle vise sig fra sin mindre heldige  side.

Foredrag eller et underholdende indslag

Book Johanne til et inspirerende foredrag om den gamle indianske visdomstradition og kultur. Hør hvordan I kan bruge nogle af indianernes  principper og redskaber som inspiration til egne livsstrategier.

I kan også booke os til at stå for sjove og anderledes indslag som f.eks. trommedans, sang eller historie-fortælling.

Læs mere...

Johanne_undervise_sal

Hej! Ønsker du mere info vedr. firma-arrangement? 

Tak for din henvendelse - vi kontakter dig snarest! Mh. Johanne, Eagleroad