Shelter_head_cirkler_gif

Shelter, bivuak & solsejl

Vores shelters, bivuaker og solsejl er lavet af god kvalitetskanvas. De giver skygge, læ og svale i sommerens varme og kan bruges mange steder, alt fra campingpladser, kanoudlejning, i haven eller som overnatning ved rytterstierne til hestefolket, spejderforeninger og andre friluftsfolk.

Vi kan også lave solsejl efter mål, ring eller send en mail om din idé, så finder vi en god m2 pris til dig. Der er mange muligheder for din helt egen bivuak eller solsejl.

Kanvasmaterialet findes i 300g/m2 og 360g/m2 i 100% bomuld. 420g/m2 er 50% bomuld og 50% polyester.

Alle vores telte er imprægneret mod vand, skimmel og råd.

Shelter Wild-West er en meget populær model blandt fritidsfolk og spejdere. Kan udbygges med solsejl, så der laves udhæng over indgangen eller sider der danner læ ved indgangen.

Sejldugen til bivuak og solsejl kan skæres efter eget ønske i formerne: rektangel, firkantet eller trekantet. Det giver mulighed for at designe jeres eget shelter, bivuak eller baldakin.

Sejldugen leveres som standard med metalringhuller eller stropper ca. hver 25-30 cm, hvilket igen giver mange muligheder i anvendelsen. Afstand mellem ringhuller eller stropper efter eget ønske, udregnes særskilt.

Hurtigt, nemt og let opsætning. Rafter til konstruktionen kan skæres direkte på lejrpladsen eller bestilles hos Eagleroad.

Bemærk: Alt som ikke er custom, vil vi opkræve en basis timeløn for udvikling. Både af tilbud eller af ordre. Vi er et lille firma som ikke har ressourser til at tilsidesætte tid til udregning mm. udover standart på hjemmesiden. 

Tryk evt. på linket, for at downloade telt-brochuren -> -> Teltbrochure_2020_pdf.pdf

Se betalings- & leveringsbetingelser

Prisliste solsejl og shelter

Priserne er  vejledende, inkl. moms og levering til Eagleroad Kursuscenter i Skanderborg 

Download prislisten her:  Solsejl_shelter_prisoversigt_2024_pdf.pdf

Hej! Har du spørgsmål vedr. shelter mm.? 

Tak for din henvendelse - vi kontakter dig snarest! Mh. Johanne, Eagleroad