Privat_session_head_cirkler_gif

Privat session med Johanne Eagleroad

SPIRITUEL LIFE COACHING OG HEALING. Er du som mange andre kørt fast i gamle mønstre, eller trænger du simpelthen til et boost i dit liv?

Mange husker at tanke benzin på bilen, så den ikke løber tør. Hvornår har du sidst tanket dig selv op? Energien kan forlade alle, og den gode nyhed er, at vi kan blive tanket op, når vi får løst op for gamle mønstre og ser nye perspektiver i livet. 

På Eagleroad tilbyder vi rådgivning, sessioner med coaching, naturterapi, shamanistisk healing og livsvejledning. Hvert forløb vil blive skræddersyet efter behov. 

Her vil du opleve en healing, der bringer sjælen hjem i kroppen, og bringer dig tilstede i nuet med hjælp fra naturens kraft. Intuitive øvelser, tromme og sang bringer dig i forbindelse med din indre kerne og natur. Du får erfaret, hvordan du i din hverdag kan skabe nærvær og åndehuller til større trivsel, forbundethed og sundhed. Alt liv er besjælet med ånd og kraft. 

Når du er på Eagleroad, vil du straks mærke den ro som stedet giver. En urkraft og indre fred, som du sjældent vil opleve andre steder. Stedet skaber et trygt og fortroligt rum, hvor du som menneske får adgang til en dybere indsigt, og skabt overskud til en ny og konstruktiv livsanskuelse.

Johanne er ekspert i at hjælpe dig med at navigere dig ud af kaos, så du kan finde nye gode strategier og veje i de udfordringer, du nu engang må stå i.

De private session vil ofte blive afholdt i pejsestuen, naturens rum, i vores smukke tipier eller i den mongolske jurt. Vi tilpasser energi og sted efter behov.

En session varer 90 minuter og koster kr. 950,-

Du kan også købe et klippekort - 3 gange for kr. 2.550,- (spar kr. 300,-)

Bemærk
ved køb af gavekort og klippekort, gives pengene ikke retur.


Healing og trommerejse 


Sådan kan du bestille en session hos Johanne:
1. Skriv  til Johanne på eagleroad@eagleroad.dk eller brug formularen nederst på siden. Husk at skrive om du allerede har betalt. 

2. Betaling kan gøres på 3 måder:
* Køb af gavekort og klippekort online (brug link eller se nedenfor). Bemærk ved køb af gavekort og klippekort, gives pengene ikke retur.
* MobilePay til 81 56 10
* Forudbetaling via netbank til 8401-0001520289 (Merkurbank).

3. Glæd dig til en privat session, hvor Johanne hjælper dig.


AFBUD
Skulle du blive forhindret i at komme, vil jeg bede dig om at melde afbud, senest 24 timer før. Tiden du har reserveret kan ikke bruges af andre, så ved varsel før 24 timer inden din session, vil du blive faktureret for den planlagte tid. 

Ønsker du at flytte din tid, skal dette ske senest 76 timer før via sms til 40788377.

Disse problemstillinger kan Johanne hjælpe med

 • Større selvværd og personlig gennemslagskraft
 • Hvordan kommer du i mål med dine ønsker
 • Brobygning og hjælp til kommunikation
 • Hjælp til at vælge studieretning
 • Sjæletab og sorg
 • Angst og depression
 • Finde frem til din personlige styrke
 • Stress i kroppen
 • Rodløshed og uro i kroppen
 • Turde stå ved dig selv som unikt individ
 • Lære at sætte sunde grænser
 • Tilgiv dig selv og lær af dine fejl
 • Skab luft omkring dig til at finde ro og overskud
 • Sundhed, kostvejledning og motion
 • Præstations- og eksamensangst
 • Sunde relationer og konstruktiv kommunikation
 • Hjælp til at opdage og bruge resurser 
 • Trivsel på job og i hjemmet

Find ind til din kerne

Johanne har i en del år, fungeret som mentor for enkeltpersoner der har brug for sparring og støtte til at finde ind til deres kerne.

Hun kan også hjælpe dig med at finde ind til din kerne - hvis du tør…

Johanne bruger ikke kun samtaler til sine sessions, hun kan også tilbyde spirituel vejledning med bevidsthedsrejser, shamanisme og meditation samt terapi ud fra gamle indianske teknikker. 

Hun målretter sin hjælp ud fra et helhedssyn. Johanne bruger sin intuition, og mærker efter hvad du reelt har brug for fra gang til gang. Måske har du brug for healing, åndelig vejledning, naturens energi eller at nogen lytter til dig.

Efter sessioner med Johanne vil du lære dig selv bedre at kende, og blive bevidst om hvad du ønsker. Du vil også blive bevidst om hvad du kan gøre helt konkret for at opnå det du drømmer om. Ofte vil du opleve, at du kan opnå meget mere end du selv forstiller dig. Kraften til forandring er indeni dig - Johanne hjælper dig bare på vej til at finde den.

En session varer 90 minuter og koster kr. 950,-
(køb evt. gavekort - se nedenfor)


Køb et gavekort allerede i dag (se produkt nedenfor) og skriv herefter til Johanne på eagleroad@eagleroad.dk, og book en session, så du kan finde din indre kraft frem!

Du kan også bruge kontaktformularen nederst på siden, hvis du ønsker at kontakte Eagleroad.

Kunne du godt tænke dig en session med shamantromme, røgelse og sang, er dette også muligt. Bare skriv dette i din henvendelse, så vil Johanne forberede sig på det.  Pris kr. 950,-

Hvad er  neurokommunikation - nervesystemets sprog

Johanne er i 2021 uddannet Neurokommunikator, men hvad er det egentligt?

Igennem vores møde med verden lagre krop og hjerne information, som skaber hvert individs særlige landkort og overbevisninger Nogle gange får vi inkorporeret nogle spor, som ikke altid er konstruktive i forhold til de mål, vi har.

Det er en af de ting neurokommunikationen kan gå ind og hjælpe med, nemlig  at skabe nogle nye veje i vores indre landkort, så vi ved hjælp at coaching og struktur, kan finde nye veje .

Coachingen kan ofte hjælpe dig med nye systemer, så reaktionsmønstre og strategier kan nytænkes. Således kan  en ny konstruktiv forandringsproces tage form, alt efter hvilke temaer, du kommer med.

 Det er klientens indsats der ligger til grund for forandringsprocessen, og som vejleder er det min fornemmeste opgave, at guide dig trygt igennem den ønskede proces.

Johanne_tromme_cirkel_ubag

En privat session med Johanne Eagleroad kan hjælpe dig på vej!

Skriv til mig på eagleroad@eagleroad.dk, så finder jeg en tid til dig!

Hænder_hjerte_lys_cirkel
Coaching for børn & unge Se også vores kursuskalender Læs mere om Johanne

Ønsker du at booke en tid? Skriv straks til os 

Tak for din henvendelse - vi kontakter dig snarest! Mh. Johanne, Eagleroad