Musik_head_cirkler_gif

Musik & Ceremonielle sange

Musiske indslag til særlige lejligheder kan arrangeres. Det er Johanne Eagleroad som optræder. Hun bruger meget stemme og sang i sine arrangementer til at skabe stemning og bevægelse, energi og kontakt.

For Johanne er der en stor forløsning i sang, og et rent udtryk og budskab. Johanne har sunget fra hun var ganske ung, og understøtter ofte sin sang med tromme. Johanne har sunget i bands i mange år, og benytter sig, ved særlige lejligheder, af andre musikere til sine arrangementer.

Johanne føler sig meget  priviligeret og taknemmelig, da hun har lært en del af de gamle ceremonielle sange af blandt andet Lorenzo Eagle Road, som er oldefar til hendes ældste 3 børn. Lorenzo var en meget skattet indiansk sanger fra Rosebud reservatet i South Dakota.

De ceremonielle sange synges ved særlige lejligheder. Indianerne synger for at løfte vibrationerne, og de lægger deres bønner og hjerter heri. Det gør intentionerne endnu stærkere. Disse sange bruges også ved soldans, svedehytte, navngivning, bryllupper m.m.

Powwow sangene synges ved sociale sammenkomster, hvor der festes og danses i mange forskellige kategorier – både for børn, unge, voksne og gamle. Det kunne være græsdans, jingledans, traditionel dans, sneak-up, intertribal, æresdans, og mange flere. Johannes dansestil er “traditionel”.

Nyere spirituelle sange synger Johanne  ofte, når hun  har noget på hjerte. De fleste har engelske tekster, og er med et dybere budskab. Disse sange er mere newage prægede.

Trommen er Moder Jord´s hjerteslag. Den puls der holder os i live. Når vi samles og danser til det samme hjerteslag, forbindes vi med vores hjerte-center. Det er en nødvendighed for at vi kan leve sammen i et fællesskab, en familie eller en stamme. Som hjælp til trommerejser, trommer Johanne også på sin tromme.

Raslen bruges ofte ved ceremonier for at udvide bevidstheden. Raslen bruges til at lave rytmer med, men også til at rense med, som f.eks. et tordenvejr fjerner spændinger i luften. Raslen har en trance-effekt på mange mennesker.

Fløjten bruges ofte af de unge mænd. Den kaldes kærlighedsfløjten, da den ofte bruges, hvis de har set en smuk kvinde, hvis hjerte de gerne vil vinde.

Hej! Vil du gerne booke Johanne til et arrangement? 

Tak for din henvendelse - vi kontakter dig snarest! Mh. Johanne, Eagleroad