Gruppe_head_cirkler_gif

Gruppe-arrangementer

Brug vores rammer og ekspertise i jeres udviklingsregi. Vi samarbejder gerne med andre konsulenthuse, og laver et skræddersyet arrangement til jer.

Læring og leg i naturen, vil blive husket som noget helt særligt. Vi hjælper med både firmaudflugt, workshops, temabuilding og firmafesten.

Vores helt unikke rammer giver jer mulighed for nogle stærke og stemningsmættede oplevelser, hvor man mødes mere som mennesker end som kolleger. Eagleroad står også til rådighed med særlige indslag (foredrag, underholdning mm.) hvis dette ønskes. Der er masser af muligheder, for at skabe den perfekte dag for både ledere og medarbejdere.

Stress og stresscoaching

Stress er i dag et udbredt fænomen, som vi ikke kan udrydde i vores moderne livsførelse. Men vi kan forebygge aktivt ved at klarlægge årsagerne og få nogle gode redskaber til at bearbejde stressen. Hos Eagleroad Kursuscenter vil alle glemme alt om stress. Vi har naturen som legeplads og dine kolleger som legekammerater. Hos os står tiden stille og du kan nyde nuet. 

Bål_mørke_rundkreds
Tipier_kursist_ovenfra

Wicosani – Teambuilding

For at nå dine mål, skal du kende din og dit teams indre styrke. Med udgangspunkt i naturen og en gammel visdomstradition tilbyder vi et unikt og eksklusivt kursus for modige virksomheder, der tør finde den indre styrke. Varighed 1 – 3 dage. 

Hej! Kan vi hjælpe vedr. gruppearrangement? 

Tak for din henvendelse - vi kontakter dig snarest! Mh. Johanne, Eagleroad