Grounding-øvelse 

- til de dage hvor du har brug for jordforbindelse, og at mærke Moder Jord ubetinget power og energi
Træ_storerødder_sommer_free
Sæt dig et sted i naturen, som kalder på dig, og hvor du føler dig tryg. Sluk telefonen så du ikke bliver forstyrret. Evt. på et underlag, så du ikke får kulde nedefra. 

Det er godt at starte med 5-7 dybe vejrtrækning, hvor du forbinder dig indad. Med indåndingen trækker du nuet ind, og med udåndingen slipper du alt, der ikke hører nuet til. Fortæl nu din krop og sind: ‘Her kan jeg finde ro, lade op og være i nuet’.

Nu er det tid til at forbinde dig med naturens kraft. Ret nu din bevidsthed ned til halebenet (rod-chakraet), og forestil dig, at du sender en stor, solid rod afsted ned i jorden - igennem græsset, jordens mange lag og ind mod jordens midte. Ligesom alle planter, som suger næring. Alle har vi brug for næring og livskraft. Så sjælen har overskud til at gå på livsvejen. 

Giv dig tid til at blive forbundet og nyde denne stund. Se for dig, at din rod suger næring, grokraft og Moder Jords kraftfulde energi op, og at denne fantastiske jordforbindelse fordeler sig i din krop - ud i hver eneste celle. 

Prøv om du kan lade tankerne flyde forbi, og mærke hvor lille du er i det store univers. Fornem at din energi flyder sammen med omgivelsernes energi. Du bliver et med naturen. DU ER NATUR. DU ER FORBUNDET MED ALT LEVENDE. 

Håber denne lille simple øvelse vil hjælpe dig, og styrke din livskraft, så du kan stå stærkt i dig, nyde energien både indefra og udefra.

Måske er et retreat på Eagleroad, det du mangler lige nu… Vi har i hvert fald masser af byde på, og nyder at du kommer forbi.