Produkter

Kurser 2024

Giv slip på 2023. Byd 2024 velkommen med fridans, intentioner/mål og guidet meditationer.

DKK 250.00 (including 25% moms)

Underviser er Anette Lund. Kom og dans på Eagleroad - denne aften vil der være fokus på at give slip på 2023 og sætte mål og intentioner for 2024. En befriende aften, hvor du kan danse frit, dyrke nærværet og blive fyldt op med ny energi. Der vil være guidet meditation i starten og som afslutning. Efter pausen vil vi lave en lille seance, hvor du kan slippe af med ting og energier fra 2023 og fortiden. 

Få vækket dine feminine super kræfter, din POWER og urkraft. Denne aften lukker vi kun kvinder ind 💃🏼🌺

DKK 250.00 (including 25% moms)

Underviser er Anette Lund. Kom og dans på Eagleroad - denne aften vil der være fokus på, at styrke din feminine side. Musikken lægger op til, at du bl.a. kan danse feminint og bevæge hofterne, numsen - ja hele kroppen. Der vil være flere guidede meditationer og du kan også få kontakt til din indre lille pige samt Moder Jord. Alle kvinder over 15 år kan deltage. 

Foredragsholder: Rune Engelbreth Larsen. Er nogle sten levende, kan skovens træer iagttage dig og taler dyr til shamaner?

DKK 175.00 (including 25% moms)

Hvorfor er animisme igen blevet et centralt forskningsfelt inden for mange fagdiscipliner, der beskæftiger sig med alt fra antropologi og religion til biodiversitet og klimaforandringer? Rune Engelbreth Larsen præsenterer et moderne perspektiv på animistiske verdensforståelser i fortid og nutid.

Underviser: Johanne Eagleroad. På workshoppen vil du lære nye kraftsange og anderledes trommerytmer.

DKK 1,150.00 (including 25% moms)

Hvad vil du som kursist få ud af denne workshop:
🎵 Lære nye kraft-sange
🎵 Bliver mere velbevandret i at bruge din stemme
🎵 Lære nye trommeteknikker
🎵 Synge med andre
🎵 Lære at bruge en rasle
🎵 Blive mere dus med din stemme
🎵 Mere power til din stemme
🎵 Lære nye sangteknikker

Lær om urter i årshjulet, og hvad de kan bruges til. Bliv klædt på til at kunne bruge urter i dit liv.

DKK 1,850.00 (including 25% moms)

Underviser er Helle Kofoed og medhjælper Anette Lund. Naturen kalder med ukrudt og lægeplanter overalt. Meget af den gamle visdom om urter og deres helbredende egenskaber er langt hen ad vejen glemt i den tid, vi lever i lige nu. Er du interesseret i at forbinde dig med naturen og denne gamle viden? Lær at samle urter i Moder Jords skønne natur, og høre om deres kraft og helbredende egenskaber. Dette forløb på 4 aftener give dig en introduktion, og klæder dig på til at kunne bruge urter fremover.